Inspiroimme käyttämään vaatteita, joilla on merkitys.

THE WEARABLE ART GALLERY. ART GOES FASHION. Haluamme tarjota syvempiä merkityksiä vaatevalinnoillesi. Kankaiden kuviot ja kuosit pohjautuvat Päivi Lartaman taideteoksiin. Taiteen kautta haluamme viestiä mm. rohkeudesta, aitoudesta, voimasta tai mistä tahansa mielen liikehdinnästä. Missiomme on kannustaa löytämään ja kantamaan itsesi juuri sellaisena kuin olet. Näyttäydy. Ole harvinainen, ole rohkea.

Tämän lisäksi, PL Päivi Lartama® syntyi tarpeesta suunnitella ja valmistaa korkealuokkaisia vaatteita, valveutuneille kuluttajille, joille ympäristömyönteisyys on tärkeää. Toimimme kestävän kehityksen periaatteella, eettisesti ja ekologisesti. Rehellisyys, aitous ja suoruus ovat arvojamme niin suunnittelun eri vaiheissa kuin tuotantoketjun läpinäkyvyydessäkin.

Valmistamme tuotteet Suomessa ja Virossa, kankaat painetaan Italiassa, laadukkaille materiaaleille. Monipuoliset vaatteet kestävät aikaa ja niitä voi käyttää niin kesällä kuin talvella. Muotoilu on yksinkertaista, ainutlaatuisella twistillä.