Winner toppi, roosa

ALE -50%

Winner-kuosi viestii voittajuutta, vahvuutta. Kuosin lähtökohtana on käytetty kuvataiteilija Jarmo Niemisen maalausta Joy. Topin muotokieli henkii suomalaista selkeää muotoilua japanilaisella vivahteella. Materiaali on eko-viskoosia, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Topin mukana tulee irtovyö, jonka voi sitä vyötärölle, kaulalle tai vaikka käsilaukkuun koristeeksi. Topissa on 3/4-hihat.

Materiaali: 100% Eko Viskoosia

Eko viskoosi on kestävästä ja orgaanisesta kuidusta valmistettu kangas, jolla on vähäinen ympäristövaikutus. Viskoosi on selluloosamuuntokuitu, jota voidaan valmistaa mm. puusta.

Lenzing™Ecovero™-viskoosi on ympäristöystävällisempi vaihtoehto tavalliselle viskoosille. Lenzing™Ecovero™-viskoosia valmistaa Itävaltalainen yritys.

Eko viskoosi on tavallista viskoosia ympäristöystävällisempi vaihtoehto, sen hiilidioksidipäästöt ja vedenkulutus ovat 50% pienemmät, mitä tavallisen viskoosin. Materiaali valmistetaan tehtaita lähellä tuotetusta puusta (FSC- ja PEFC-sertifioitu), eikä tuotannossa käytetä rikkihiiltä. Eko viskoosi valmistetaan EU:n ekomerkin säännösten mukaisesti, Lue lisää

Topin mitat:

S/M: rinnanympärys 112 cm, lantionympärys 106 cm ja pituus 63 cm.

L/XL: rinnanympärys 127 cm, lantionympärys 120 cm ja pituus 75 cm.

Valitse variaatio:

63,00 € 126,00 €
Please select variants first